Mi átérezzük, hogy mennyire körülményes és hosszan tartó folyamat a tökéletes klímaberendezés kiválasztása, majd megvásárlása és hazaszállítása. Saját gépkocsi nélkül, vagy vidékről szinte lehetetlen kivitelezni, ám van egy fantasztikus megoldásunk erre a problémára!

Annak érdekében, hogy vásárlóink 100%-ig elégedettek legyenek a szolgáltatásainkkal, Magyarország egész területén ingyenesen házhoz szállítjuk a nettó 100.000 forint feletti készülékeket! Ennek a nagyszerű alternatívának köszönhetően pénzt, és rengeteg időt takaríthatnak meg. Ügyfeleink hosszas sorban állás és utazás nélkül, az otthonuk kényelmében várhatják, hogy megérkezzen a kiválasztott, kiváló minőségű készülék, csupán az átvételről kell gondoskodniuk!
A praktikum jegyében különféle fizetési lehetőségeket is biztosítunk, hogy mindegyik vásárlónk megtalálhassa azt a megoldást, ami neki szimpatikus. Előreutalással, illetve utánvétellel is lehet fizetni –ám bármelyiket is választod, mindenképp kifogástalan szolgáltatásban lesz részed!

Igazán kihagyhatatlan ajánlat, hiszen közelednek a legmelegebb hónapok –gondolkodj előre, válogass széles kínálatunkban és rendelj bátran!