Bemutatkozás

KLÍMA ÁRUHÁZ és minden, ami HŰTÉSTECHNIKA

Vásároljon webáruházunkból, vagy látogasson el raktárunkba, ahol klímaberendezések széles kínálata várja!

Üzleti tevékenységünk magába foglalja a hűtés- és klímatechnikát,  épületgépészetet; víz, gáz, fűtés szerelvényeinek a forgalmazását, klíma áruház széles választékát, tervezését, kivitelezését;  mérnöki tevékenységet, klímaberendezések ingyenes szállítását, telepítését, garanciális hibajavítását, (az általunk beszerelt klímákra 3 év hibajavítási garancia);

Számos referenciával rendelkezünk a klímatechnika, épületgépészet, légtechnikai rendszerek, hűtéstechnika területén.

Fejlődésünk záloga a folyamatosan bővülő termékkínálatnak, az egyedi árajánlatnak, szakmai ismeretnek, valamint partnereink teljes körű kiszolgálásának köszönhető. A klíma áruház kitűnő lehetőség, hogy személyesen tanácsot adjunk vásárlóinknak, illetve megtekintsék a termékeket.

Célunk, hogy minőségi klímák forgalmazásával a piac meghatározó szereplőjeként,
ügyfeleink kifogástalan kiszolgálásban részesüljenek.

Klíma szaküzletünk a 17. kerületben a Pesti út 9. szám alatt található, hétköznap            8 -17:00 óráig tart nyitva.

Fő szolgáltatásunk:

 • Klímaberendezések és alkatrészek forgalmazása
 • Klímaberendezések szerelése
 • Klímák karbantartása, tisztítása
 • Mérnöki tevékenység, tanácsadás
 • Hűtőpultok, hűtőkamrák, szellőző berendezések alkatrészeinek forgalmazása
 • Hűtéstechnikai alkatrészek értékesítése
 • Víz, gáz fűtés tervezése, kivitelezése
 • Épületgépészeti szerelvények forgalmazása
 • Hőszivattyú, napelem, értékesítése, telepítése teljes ügyintézéssel

Miben tudunk Önnek segíteni?

Vásároljon webáruházunkban vagy látogasson el bemutatótermünkbe, ahol klímaberendezések széles kínálatával várjuk.

Amit fontos tudni cégünkről:

 • Több, mint 24 éves szakmai múlt
 • Klíma bemutatóterem
 • Több ezer elégedett ügyfél
 • 100 % tulajdonú magyar cég
 • Magyar garanciával rendelkező termékek
 • Nincsenek rejtett költségek, tényleges árakkal dolgozunk!
 • Szakképzett kollégák
 • Rugalmas nyitva tartási idő
 • Személyes kapcsolattartás vásárlás után is!

Látogasson el Klíma áruház bemutatótermünkbe!

Személyes tanácsadás

Raktáráruházunkban lehetőség van arra, hogy személyesen is megtekintse a megvásárolni kívánt terméket. Amennyiben bizonytalan a választásban munkatársaink segítséget nyújtanak abban, hogy közösen kiválasszák az Önnek megfelelőt. A klíma áruház munkatársai örömmel segítenek Önnek!

Szakmai háttér

Munkatársaink, több mint 10 éves szakmai múlttal rendelkeznek. Készségesen segítséget nyújtanak Önnek, kérdéseit bizalommal felteheti nekik. Részletes tájékoztatást adnak a klímaberendezésekről, a vásárlás menetéről, a beüzemelésről…. Nincs olyan kérdés, amire ne tudnának választ adni a klímaberendezéseket illetően, ez pedig szakmai hozzáértésüknek köszönhető.

Kellemes környezet

Cégünk családi vállalkozásból nőtte ki magát. Munkatársainkkal évek óta együtt dolgozunk, barátságos hangulatban. Fontosnak találjuk, hogy vásárlóink elégedetten távozzanak, éppen ezért vásárlás előtt, közben és után is segítünk!

INGYENES parkolási lehetőség!

Kérje szakértő kollégáink segítségét

Dolgozzon nálunk!

Ügyfeleink mondták rólunk

Az elejétől kezdve a végéig minőségi szolgáltatást kaptam. Szakképzett munkatársak segítségével kiválasztottuk a klímát, a szerelő kolléga hozzáállása szintén pozitív volt, és számomra ami meglepő volt, amikor a beszerelést követő héten felhívtak telefonon, hogy minden rendben működik-e, és tudnak-e bármiben segíteni. Köszönöm a segítséget! Z. Bence

Budapest 12. ker

A szerelő csapat szakszerűen végzi a munkáját. Rugalmas hozzáállásukkal mindent meg tudnak oldani. Odafigyelnek a tisztaságra. Esztétikai szempontokat is figyelembe vesznek.
Köszönjük !

M.Tamás

2019.07.hó

Mindenkinek ajánlom,a csapatot.Nálunk kiváló munkát végeztek, köszönöm a szerelöknek.

P.Zoltán

2019.05.hó

A felmérés gyorsan megtörtént, korrektül, a helynek megfelelő készülékeket ajánlották, elmagyarázták az eltéréseket a készülékek között. Fisher és Fuji klímákat forgalmaz a cég, az előbbi mellett döntöttünk. Akciós csomagárban kaptuk beszereléssel, így a szerelés nagyjából ingyen volt. Sajnos a szokásos, 1-1,5 hónapos időt ki kell várni nyáron a szereléssel, ezért érdemes előre gondolkodni. A szerelőcsapat időben (még kicsit korábban is) érkezett. Hárman szerelték fel a berendezést, így gyorsan végeztek. A szerelést szépen végezték. Az éves karbantartást is elvégzi a cég.

T.Dávid

2019.08.hó

Tavaly szereltettük a klímákat. Mivel fűteni is szerettünk volna a klímával, tanácsot kértünk, és nagyon pontos és szakszerű választ kaptunk. Megvettük, beszereltettük a klímákat és azóta is mindig nagyon kedves, segítőkész és udvarias kiszolgálást kapunk a karbantartások alkalmával.

S.Mónika

2018.

Jól és gyorsan dolgoznak. Korrekt áron forgalmazzák a készülékeket. Visszajelzést folyamatosan megkapom.

M.Tibor

2019.06.hó