NOCRIAX SOROZAT

NOCRIAX – AZOKNAK, AKIKNEK FONTOS A RENGETEG EXTRA ÉS AZ INNOVATÍV MEGOLDÁSOK.

A NOCRIAX sorozat a Fujitsu klíma zászlós hajója.

Különlegessége a két oldalán elhelyezkedő légvető ventilátor, amely a helyiségben tartózkodók maximális komfortérzetét segíti elő hűtés és fűtés üzemmódban egyaránt.

Új, környezetbarát, alacsonyabb GWP értékű R32-es hűtöközeggel.

A berendezéshez járó wi-fi adapter lehetővé teszi, hogy klímáját okostelefonon, tableten, vagy akár asztali számítógépen keresztül távolról vezérelje online.

Függőleges légterelés – Biztosítja, hogy fűtés esetén a meleg levegő egészen a padlóig eljusson, ezzel biztosítva a nagyobb komfort érzetét.

Vízszintes légterelés – Hűtés esetén a hideg levegőt a helyiség felső légrétegébe fújja, ahonnan hűvös szellőként érződika a helyiségben tartózkodók számára.

Powerful operation mode – Nem probléma, ha gyorsan kell felfűteni, vagy lehűteni egy helyiséget. A kompresszor 20 percen át a maximális teljesítményén üzemel, így nagyon gyorsan képes komfortos hőmérsékletűvé varázsolni a helyiség levegőjét.

10 °C HEAT – Nem szeretne vagyonokat költeni a lakása vagy nyaralója fagyvédelmére, akkor sem, ha hosszabb időn keresztül nincs ott? A 10 °C HEAT funkció nem engedi, hogy a helyiség hőmérséklete 10°C alá süllyedjen, amíg Ön távol tartózkodik.

Kívül-belül csendes

A Fujitsu klímák halk működésüknek köszönhetően tökéletes megoldást jelentenek hálószobák klimatizálására is. A legtöbb modell beltéri egységének zajszintje 21 dBA, ami szinte észrevehetetlenül halk, a szél susogásánál hangosabb, azonban a suttogásnál halkabb.

A szomszédját sem fogja zavarni – A Fujitsu klímaberendezéseket „low noise” módba kapcsolva 3 dB-lel csökkenthető a kültéri egység zajszintje.

24 órás programozható időzítés – Állítsa be, hogy kellemes hőmérséklet várja, mikor hazatér!

Megosztás: