Fűtés klímával?

Ház, lakás fűtés klímával – ez lehetséges? – Természetesen igen!

Otthoni fűtés klímával – A klímaberendezés sokoldalúan, nagyszerűen felhasználható. Így nem csak a nyári hónapokban nyújt felüdülést a kellemes hőmérsékletű szoba, hanem télen is nagyszerűen hasznosíthatjuk kiváló tulajdonságainak köszönhetően!

Ráadásul a fűtés klímával nagyon költséghatékony megoldás is,

a speciális, inverteres, illetve hőszivattyús technológiának köszönhetően. Ez annyit jelent, hogy a készülék képes az elektromos energiát egy kompresszor segítségével rendkívül kedvezően hőenergiává alakítani –ami módfelett praktikus, és költséghatékony megoldás!

Elsősorban az enyhébb napokon ajánljuk a fűtés klímával, hiszen 7-10°-ig garantált a pompás fűtőérték, de természetesen ez alatt is használható! Több olyan irodába, üzletbe szereltünk már klímát, ahol a fűtést csak így lehet megoldani –ennek az igazán előnyös megoldásnak köszönhetően garantált a kellemes hőérzet télen és nyáron is!

Tekintse meg akciós klímaberendezéseinket »»

Az ügyfelek körében osztatlan elégedettséget arató megoldásnak bizonyult: elmondásuk alapján a hőmérséklet kellemes, a fűtési költség pedig rendkívül kedvező! Otthonunkban csupán pár perces használat is elegendő ahhoz, hogy kellemessé varázsolja átható melegével az elalvás előtti pihenést, tévénézést, olvasást –élvezzük ki bátran a klíma összes előnyét!

[rev_slider alias="kisokos"]

Megosztás: