Díjnyertes klíma választék a Faktor webáruházában!

Díjnyertes klíma választék a Faktor webáruházban

A Fujitsu LT és LU sorozata az elsőszámú Díjnyertes klíma. 2012-ben elnyerte a rendkívül nívós, red dot termék dizájn díjat. A red dot a világ három legismertebb formatervezési díjának az egyike, amit a német Design Zentrum Nordrhein Westfalen központ ítélt oda!

3 szempont alapján választják ki a győztest –a termék, a kommunikáció és a koncepció összessége alapján. A díjra a 2010 után forgalomba hozott termékek nevezhettek, amikből 9 szempont együttes elemzése alapján választották ki a győztest: többek között figyelembe vették a funkcionalitást, az ergonómiát, a dizájnt, az innovációt, a minőséget, a gazdaságosságot és az értékállóságot.

Világszerte 58 országból 4515 különféle termékkel pályáztak. Pazar kivitelének köszönhetően a Fujitsu került ki végső győztesként az LT és LU sorozatával.

Tekintse meg Fujutsu klímaberendezéseinket »»

A nyertes sorozat rendelkezik az iparág jelenlegi legkeskenyebb beltéri egységével, 185 mm-es mélységével. A díj elnyeréséhez az is jelentősen hozzájárult, hogy akár 20%-os energiamegtakarítást is el lehet érni a hagyományos kialakítású beltéri egységekkel szemben. A tökéletes kivitelű belső mellett a termék külsejére is különös tekintettel ügyeltek –ennek köszönhető az egyedülálló, harmóniát sugárzó megjelenése.

[rev_slider alias="kisokos"]

Megosztás: