Designes klímák, legyen otthona éke

Nemcsak hűtenek, hanem szépek is – ezek a designer klímák

 

A design fogalmáról ma még a legtöbb embernek nem elsősorban a klímaberendezés jut eszébe. Pedig minden adott ahhoz, hogy ezek a maximális kényelmi funkcióval bíró légkondicionálók az otthon ékei legyenek. Szín, forma és díszítés ma már nem jelent akadályt. Ha valóban egyedi klímával szeretnénk feldobni a lakás hangulatát.

Legyen szó bármilyen épületgépészeti, vagy háztartási elektronikai iparágról, akkor lehetünk teljesen biztosak a technológiai fejlettség aktuális maximumáról. Ha már arra is bőven jut energia, hogy a kinézet döntsön egy-egy termék mellett. A klímának nem muszáj kizárólag fehérnek lennie, ma már számtalan lehetséges berendezés közül választhatunk, amely színében és formatervezésében passzol az enteriőrhöz.

Elmúltak már azok az idők, amikor a klíma egyet jelentett a nagy, fehér, zavaró készülékkel a falon, ami sehogy sem illik az összképbe, de legalább jól lehűti a lakást. Ahogy a lakberendezés és a háztartási gépek egyéb területein, úgy a légkondicionáló gépek piacán is teljesen megszokott trend, hogy a szín mellett már a formavilágot is megválaszthatjuk klíma vásárlása esetén.

Designes klimak4 klimafaktor-hu

A különböző alakú és vastagságú légkondicionálók ma már valódi design termékek. Van olyan, amelyiknek az a szerepe, hogy kitűnjön a többi berendezési tárgy közül. Ezzel adjon valami extrát a szoba hangulatának. Más esetben a cél ezzel szemben pont az, hogy elrejtsük a klímát, ilyenkor a design berendezés szinte beleolvad a környezetébe, vagy művészi megoldással (festménnyel, fotóval, stb.) „álcázzuk” a légkondicionálót.

Designes klimak3 klimafaktor-hu

A designer klímák természetesen minden kötelező funkciójukban tökéletesen működnek, semmiben nem tudnak kevesebbet a hagyományos kinézetű társaiknál. A pluszt esetükben csak a külcsín adja, de tapasztalatból mondhatjuk, hogy az otthon összképébe tökéletesen beleillő berendezések a lakók és a helyiségben tartózkodók közérzetére is jótékony hatással vannak.

Keresse szakértő kollégáinkat elérhetőségeink valamelyikén, ha úgy gondolja, hogy ön is többre vágyik a sablonos klímaberendezéseknél!

Email címünk:
info@klimafaktor.hu

Telefonos elérhetőségeink:
Központi: +36 1 253 0394
Mobil: +36 20 398 1212, +36 20 358 5756

Vagy küldjön üzenetet weboldalunkon keresztül: klimafaktor.hu/kapcsolat

 

Megosztás: