Bárhová magával viheti: a mobilklíma

Miért a mobilklíma? Akadályba ütközik a klíma kültéri egységének engedélyeztetése? Könnyű és energiatakarékos hűtési módot keres egyterű lakásába? A pénzt pazarolja a központi légkondicionáló használatával, holott csak egy szobát szeretne hűteni? Szüksége van egy alternatív és kompakt hűtési megoldásra a lakókocsija számára? Ha a kérdések bármelyikére igennel válaszol, akkor a mobilklíma tökéletes választás lehet az Ön számára.

 

A mobilklíma 5 legfontosabb előnye

mobilklíma

Vizsgáljunk meg néhány tipikus előnyt, amelyeket a mobilklíma tulajdonosok már tapasztalnak, hiszen könnyen előfordulhat, hogy ez a speciális klímaberendezés megoldást nyújthat az Ön problémájára is.

 

1. Nincsenek korlátozások

A klíma kültéri egységének elhelyezése az épület homlokzatán engedélyköteles. Ha mégis engedély nélkül szereljük fel, számolnunk kell azzal a veszéllyel, hogy az önkormányzat bármikor leszereltetheti. A felszereléshez a legtöbb esetben építkezési engedély kell, aminek elmaradhatatlan része az építési terv… Mobilklíma esetén viszont ezek a bonyodalmak és kiadások fel sem merülnek.

Nincs korlátozva a használat helye sem. Ha Önnek például van műhelye, könnyen magával viheti. Ugyanígy előnyös, ha hosszabban tartózkodik a lakás egy helyiségében: felesleges máshol hűtenie, így energiát és pénzt spórol meg. Sőt, a kellemesen hűs levegő a nyaralójába is elkísérheti Önt!

 

2. Kis berendezés kis lakásba

A mobilklíma tökéletes, ha Ön kis területű lakásban vagy albérletben él. Nincs szükség szerelésre, így a beüzemelés egyszerű és gyors. Ha kis lakásba, üzlethelyiségbe szerel klímát, az is elsőrendű fontosságú, hogy ne akadályozza a fény beáramlását a lakásba. Az ablakklímával szemben a mobil változat nem takarja ki az ablak felületének egy részét, ebből a szempontból is jobb választásnak bizonyul.

 

3. Csökkenti a hőmérsékletet… és a költségeket

A takarékosság elve egyszerű: hűtsön csak ott, ahol valóban szükség van rá! Vagyis vigye magával a klímát abba a helyiségbe, ahol éppen tartózkodik. Miért használna fel és fizetne meg több energiát a szükségesnél?

 

4. Alternatív hűtés lakókocsikba

Mindenki szeret kényelmesen utazni. Egy hosszú utazás a forró nyárban veszélyes lehet egészségügyi szempontból. A mobilklíma hűtési megoldást nyújt a legnagyobb kánikulák közepette is.

 

5. Páramentesítésre is használhatja

Hogyan? Egyes típusok párátlanító üzemmóddal is rendelkeznek. Igazából akkor lehet vele kiváltani egy páramentesítő berendezés megvásárlását, ha a lakásban nem kell sokat párátlanítani (elég csak 2-3 hétig évente), ugyanis a mobil légkondicionáló több energiát használ, mint egy párátlanító.

A mobilklíma népszerűbb, mint valaha. Ahogy egyre többen ismerik meg előnyeit, egyre többen döntenek mellette.

 

Ha mobilklímát keres, nézzen körül itt>>

Megosztás: