Allergia ellen klímaberendezés?

A barátnőm kisfia allergiában szenved. Ez annyit jelent, hogy nyár elejétől szemfájás, illetve viszketés, orrfolyás, kellemetlen közérzet nehezíti meg az életüket, egészen késő őszig. „Az elmúlt nyár maga volt a pokol” –ezekkel a szavakkal fejezte ki magát.

Amikor az allergiára terelődött a szó,

és elmeséltem ezt a történetet egy kollégámnak, rögtön egy kiváló megoldást javasolt. A klíma az allergiásoknak egy remek alternatívát kínál a tüneteik enyhítésére! Egyes készülékekbe antibakteriális szűrőbevonat van telepítve, ami remekül sterilizálja a levegőt, és 100%-ig elpusztítja a megtapadó kórokozókat. 15 év szakmai tapasztalattal a háta mögött hittem neki, így ajánlottam számárukra a berendezést.

Egészen pontosan a Fisher Professional klímát szereltették be otthonunkba –ez alapján tudja ajánlani az összes allergiás számára! Lássuk a tapasztalatait!

„Egy nappal a beüzemelés után még nem történt nagy változás, ám már ekkorra érezhető volt számunkra a levegő szokatlan frissessége. Három nap elteltével már az egész éjszaka nyugodtan telt, igaz, Áron szemei még duzzadtak voltak.

Négy nap elteltével elkezdtem hinni benne, hogy a klíma tényleg kiváló megoldás allergiások számára! Az orrfolyása enyhült, a közérzete jelentősen javult. Hét nap elteltével már arról számolhatok be, hogy az orrfolyása teljes mértékben megszűnt, a vérvörös szemei meggyógyultak, valamint a duzzanatuk is elmúlt!”

Hogy mi is a jelenség pontos oka?
A rendszer negatív ionokat bocsát ki a helyiség levegőjébe, ami elpusztítja a levegőben megtalálható baktériumokat és mikrobákat. A kibocsátott ionoknak számtalan jótékony tulajdonságát ismerjük: megnyugtatják idegrendszerünket, miközben az immunrendszerünkre is jótékonyan hatnak. Segítik az anyagcsere folyamatainkat, valamint a vérkeringésünkre is pozitív hatással vannak.

A Fisher Professional-ban, illetve még néhány berendezésben megtalálható silver ionszűrő bevonata ezüstionokat tartalmaz, amik kiválóan fertőtlenítik a levegőt –továbbá, ha kórokozókkal és baktériumokkal érintkeznek, akkor behatolnak azok sejtszerkezetébe, meggátolva ezzel növekedésüket, majd el is pusztítják őket.

Amennyiben sikerült meggyőznünk, hogy a klímahasználatnak az allergia kellemetlen tüneteinek enyhítésében oroszlánrésze is lehet, keress fel minket bizalommal, és készséggel segítünk a megfelelő készülék kiválasztásában!

[rev_slider alias="kisokos"]

Megosztás: